ctv logo-400

 

Welkom nieuwe leden!

intro avond 2

intro avond 1

2 Keer per jaar wordt een introductie-avond voor nieuwe leden georganiseerd. Deze avond vindt plaats samen met het leerlingen/ledentoernooi. Een gouden combinatie zo blijkt.

Lees verder

Fotogalerij

Bekijk hier de fotoboeken van de verschillende acttiviteiten die hebben plaatsgevonden afgelopen tijd

Lees verder

Tossen

tossen

Tossen is de perfecte tennis-activiteit om andere mensen van de vereniging te leren kennen, een vaste tennispartner te vinden of gewoon gezellig regelmatig te tennissen. Tossen is voor iedereen leuk, zowel voor de gevorderde als de beginnende speler.

Op de volgende dagen vinden toss -ochtenden en -avonden plaats.

  • mix-toss iedere maandagochtend (contactpersoon: Dick Medema)
  • dames-toss: iedere donderdagochtend (contactpersoon Jannie Pin)
  • mix-toss: iedere 1e donderdagavond van de maand (contactpersoon: Ralph Jonkers)
  • heren-toss: iedere zondagavond (contactpersonen Frank van der Salm & Daan van Mourik)

Voor de toss hoef je je niet op te geven. Je kunt gewoon naar het park komen. Ter plekke worden indelingen gemaakt voor een dubbel- of mixpartijen.

Maandelijkse Donderdagavond toss 2018

In 2018 willen we de toss iets anders insteken dan de afgelopen jaren:

  • Geschikt voor meer niveau's (van 6 tot en met 9). We hebben donderdagavond alle 6 banen ter beschikking tussen 20:00-21:30 uur. Er is dus geen vrij spelen op dat moment!
  • Opgave vooraf is niet nodig. In wedstrijden van ongeveer een half uur word je in wisselende samenstellingen ingedeeld in een dubbel/mix partij (of single afhankelijk van het aantal aanwezigen).
  • Er zijn ook dit keer 3 rondes: om 20:00u, om 20:30u en om 21:00u. Je hoeft niet iedere ronde mee te doen.

Zorg dat je 10 minuten vóór aanvang aanwezig bent en je pasje afgeeft, zodat de organisatie tijd heeft om de partijen in te delen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kan het voorkomen dat je een afwijkend spel speelt (zoals een singel, Amerikaantje of 'indraait' met een extra speler) of zelfs een ronde moet loten. Dit is logischerwijs afhankelijk van het aantal banen en het aantal spelers dat aanwezig is.

Banen zijn weer bespeelbaar

Na de heftige regenval en storm met zware windvlagen zijn 4 kanjers van de onderhoudsploeg er in geslaagd onze banen weer supernetjes en schoon te maken. veel speelplezier gewenst. 

Toss avond

Vanaf oktober starten we weer met de Toss avonden voor al onze volwassen leden. Dit gezelligheidsevenement vindt in de regel op elke 1e donderdag van de maand plaats. Opgave vooraf is niet nodig. In wedstrijden van ongeveer een half uur word je in wisselende samenstellingen ingedeeld.

Iedereen speelt met/tegen iedereen in een mix- of dubbelpartij. We spelen in principe 3 rondes: om 20:00u, om 20:30u en om 21:00u. Je hoeft niet iedere ronde mee te doen (je kunt ook genieten van een drankje in de kantine). Zorg dat je 10 minuten vóór aanvang aanwezig bent en je pasje afgeeft, zodat de organisatie tijd heeft om de partijen in te delen.

Lees verder

Waar vind je ons?

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!