ctv logo-400

 

Tennis Pub Quiz

PubQuiz2019

Op zaterdag 16 maart organiseert Team Tropical een gezellige avond met tennispartijen en een pubquiz (3e editie). De avond wordt georganiseerd voor alle volwassen leden van onze vereniging.

Vanaf 19:00u spelen we enkele dubbel/mix-partijen. Om 21:00u start de Pubquiz met diverse rondes en onderwerpen (zoals sport, actualiteit, politiek, muziek, etc).

Lees verder

Après-Ski Toernooi (18+)

 

apresski

Hoi Allemaal,

Op zaterdag 9 maart organiseren wij een après-ski toernooi op de Doelen en hopen graag dat jullie mee willen doen als dubbel of mix koppel. Het is een eendags-toernooi en begint om 13:00 uur t/m de avond, incl. eten en aansluitend een feestavond!

Graag om 12:45 verzamelen zodat je op tijd kan zien hoe laat je moet spelen. De kosten zijn 10 euro p.p., hier zit dan wel een kop soep bij en een heerlijk broodje Unox!

Lees verder

Hengstenbal in klassieke stijl

henstenbal2018

Op 2 november is alweer het 7e Hengstenbal gehouden, ditmaal terug naar de basis dus met de klassieke houten rackets. Het was wederom een zeer gezellige en geslaagde avond, met prima tennisweer. Uiteraard was één van de hoogtepunten de uitverkiezing van de Hengst van 2018.

Dit jaar is na een unanieme instemming door de commissie gekozen voor Pascal Holleman. De keuze is op Pascal gevallen voor de wijze waarop hij Saskia vervangt, een bijna onmogelijke taak maar doet Pascal met verve. Dus Doelenaren...... laat je zien komend jaar en wie weet, ben je volgend jaar de trotse opvolger van Pascal.

Welkom nieuwe leden!

intro avond 2

intro avond 1

2 Keer per jaar wordt een introductie-avond voor nieuwe leden georganiseerd. Deze avond vindt plaats samen met het leerlingen/ledentoernooi. Een gouden combinatie zo blijkt.

Lees verder

Interne wintercompetitie (12+) van start!

WINTER competitie

Doe je ook mee aan de interne wintercompetitie competitie?

Samen met de snel groeiende Scala app, in de pers ook wel genoemd de “Tinder voor tennis”, introduceren wij vanaf begin februari een interne competitie voor junioren en senioren. Met deze interne competitie in poule-vorm kun je ervaring opdoen in vriendschappelijke potjes of je voorbereiden op de competitie of toernooien. We starten met singels.

Lees verder

Appgroepen voor Tennismaatjes

Aanmelden zonder poespas

IMG 6477Soms heb je dat. Wil je even tennissen, maar mis je een maatje. Rondbellen levert niet altijd wat op. Dan zijn er de club appgroepen ‘tennismaatje gezocht’ op 3 niveaus (6/7, 7/8 en 8/9) en een appgroep voor overdagspelers. Een noodkreet in de app en tientallen potentiële liefhebbers om te tennissen ontvangen de uitnodiging. Zeker als je nog maar net begonnen bent met tennissen, hartstikke makkelijk!

Lees verder

Fotogalerij

Bekijk hier de fotoboeken van de verschillende acttiviteiten die hebben plaatsgevonden afgelopen tijd

Lees verder

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!