ctv logo-400

 

Apres-ski toernooi

Zaterdag 9 maart werd het eerste apres-ski-toernooi gehouden.
Met iets minder dan 90 deelnemers, waaronder ook een gezellige club leden van Terweyde, kon er een leuk toernooi worden georganiseerd.
De inmiddels ervaren Tessa van Heusden en Lisa van der Linden (we herinneren ons nog goed Serious Request), hadden met een aantal vrijwillige doelenaren aan alles gedacht.

Lees verder

Wikipedianen oppermachtig in 3e editie Pub Quiz

winnaars
 
De 3e editie van de Doelen Pub Quiz is met overmacht gewonnen door de Wikipedianen. Het team van Dick, Erik-Jan, Hilco, Onno en Peter was de overige 5 team veruit de baas. Overigens mocht dit de pret bij de overige deelnemers niet drukken. In 8 zinderende rondes met vragen over onder andere muziek, sport, tv-series, topologie en Italië kwam ieders kennis goed van pas en werd er een hoop gelachen. 

Lees verder

Verslag 3-Racket Event

padel1

Zaterdagavond 9 februari vond een zeer geslaagd 3-Racket Event plaats in het Sport & Event Center in Beusichem. Een avond waarop, zoals de naam het al aangeeft, kon worden getennist, gesquasht en padel kon worden gespeeld.

Padel is een snel in populariteit groeiende racketsport die zich het best omschrijft als een combinatie van tennis en squash. Deze racketsport, al razend populair in Spanje en Zuid-Amerika, begint zich langzamerhand ook in Nederland te ontwikkelen. Padel wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld, die omringd is met wanden van glas en hekwerk. Deze wanden zijn onderdeel van het spel, met als voordeel dat kracht minder belangrijk is bij dit spel.

Lees verder

Interne wintercompetitie (12+) van start!

WINTER competitie

Doe je ook mee aan de interne wintercompetitie competitie?

Samen met de snel groeiende Scala app, in de pers ook wel genoemd de “Tinder voor tennis”, introduceren wij vanaf begin februari een interne competitie voor junioren en senioren. Met deze interne competitie in poule-vorm kun je ervaring opdoen in vriendschappelijke potjes of je voorbereiden op de competitie of toernooien. We starten met singels.

Lees verder

Jeugdtennis ondersteuning

Meldt je aan voor de app-groep “Jeugd-tennis-ondersteuning

De afgelopen jaren is gebleken dat het soms moeilijk is om (extra) vrijwilligers te vinden die kunnen helpen bij een tennis evenement/activiteit. Dit kan tot gevolg hebben dat een activiteit niet door kan gaan.

Lees verder

Opening seizoen 31 maart 2019

11:00-16:00 uur: Thema “Beter goed gecoacht“

Zondagmiddag 31 maart vindt de officiële opening van het tennisseizoen 2019 plaats. Op deze middag kun je onder meer je nieuwe tennispasje voor 2019 & 2020 (mits je je contributie hebt betaald en je bardienst voor 2019 hebt ingevuld!) ophalen.

Maar er wordt ook getennist. Voor alle leden van 15 jaar of ouder spelen we een gecoacht gele ballen-dubbeltoernooi (mm/vv/mv) met hulp van de scala app. In de scalaomgeving is dit CIC-openingstoernooi al te vinden (klik hier voor uitleg van scala)  
Lukt het je niet online? Niet getreurd op de dag zelf kan je je tot 12:00 uur in het clubhuis inschrijven, neem wel je smartphone mee.

Lees verder

App-groepen voor Tennismaatjes

Aanmelden zonder poespas

IMG 6477Soms heb je dat. Wil je even tennissen, maar mis je een maatje. Rondbellen levert niet altijd wat op. Dan zijn er de club app-groepen ‘tennismaatje gezocht’ op 3 niveaus (6/7, 7/8 en 8/9) en een appgroep voor overdagspelers. Een noodkreet in de app en tientallen potentiële liefhebbers om te tennissen ontvangen de uitnodiging. Zeker als je nog maar net begonnen bent met tennissen, hartstikke makkelijk!

Lees verder

Fotogalerij

Bekijk hier de fotoboeken van de verschillende acttiviteiten die hebben plaatsgevonden afgelopen tijd

Lees verder

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!