ctv logo-400

 

Libema open

Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen van 10-16 juni. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

libema open

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.libema-open.nl/clubactie. Code: ctvdedoelen-lo19

Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

App-groepen voor Tennismaatjes

Aanmelden zonder poespas

IMG 6477Soms heb je dat. Wil je even tennissen, maar mis je een maatje. Rondbellen levert niet altijd wat op. Dan zijn er de club app-groepen ‘tennismaatje gezocht’ op 3 niveaus (6/7, 7/8 en 8/9) en een appgroep voor overdagspelers. Een noodkreet in de app en tientallen potentiële liefhebbers om te tennissen ontvangen de uitnodiging. Zeker als je nog maar net begonnen bent met tennissen, hartstikke makkelijk!

Lees verder

Competitie BBQ

BBQ 2 6 18Op zaterdag 1 juni vindt de jaarlijkse BBQ plaats ter afsluiting van de voorjaarscompetitie. Als er kampioenen zijn, dan worden die gehuldigd. 
Alle leden (junior, senior en aanhang) zijn voor de BBQ en de huldiging uitgenodigd, dus ook als je geen competitie speelt, ben je van harte welkom.
Speel je met je team die dag thuis? Nodig dan ook de tegenstanders uit voor de BBQ, gezellig!

 

Lees verder

Jeugdtennis ondersteuning

Meldt je aan voor de app-groep “Jeugd-tennis-ondersteuning

De afgelopen jaren is gebleken dat het soms moeilijk is om (extra) vrijwilligers te vinden die kunnen helpen bij een tennis evenement/activiteit. Dit kan tot gevolg hebben dat een activiteit niet door kan gaan.

Lees verder

Fotogalerij

Bekijk hier de fotoboeken van de verschillende acttiviteiten die hebben plaatsgevonden afgelopen tijd

Lees verder

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Gratis parkeren bij de haven:
parkeerterrein 'Het Veer', volg daarvan de bordjes naar CTV de Doelen

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!