ctv logo-400

 

Bericht van Saskia

Beste Doelenaren,

Jeetje het valt niet mee dit op te schrijven. Na 15 jaar met heel veel plezier te hebben lesgegeven bij de Doelen, zal ik na de zomervakantie niet meer als (hoofd)trainster werkzaam zijn bij deze leuke club aan de Goilberingerstraat. De combinatie van buiten lesgeven en het aantal uren dat ik moet maken op de baan is voor mij lichamelijk helaas niet meer haalbaar.

Met pijn in mijn hart laat ik dan ook mijn rol als hoofdtrainster bij de Doelen achter. Maar het zijn 15 hele mooie jaren geweest, met ups en downs. Waar ik vooral met heel veel plezier, en ik nu kan zeggen ook met trots, op terug kijk. Mooie en dierbare vriendschappen zijn hier ontstaan en heel veel kinderen heb ik zien opgroeien naar allemaal unieke persoontjes. De momenten dat ik les geef en er kinderen over de dijk fietsen en dan hard roepen: “Hé Saskia”…… Kleine dingen maar zo leuk. Ik zal het enorm gaan missen, maar ik blijf lid van de Doelen en hoop jullie nog zeker te zien en te spreken.

Waar ik heel blij mee ben, is dat ik per 1 september a.s. kan beginnen bij tennisclub Amstelpark in Amsterdam (oude werkgever), waar ik mij zal bezig houden met de organisatie van toernooien, evenementen, lesindeling en de competitie.Tevens zal ik daar wat lessen kunnen geven op de binnenbanen.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle hulp en steun, waarin we met elkaar CTV de Doelen hebben kunnen brengen tot waar de vereniging nu staat.

Lieve groeten,
Saskia

Open avond (18+)

OPEN AVOND

Lees verder

Toss avonden

tossenDe toss wordt georganiseerd voor al onze volwassen leden. Ideaal om andere mensen van de vereniging te leren kennen, tennisafspraken te maken of om een vaste tennispartner te vinden.

LEES VERDER

Gastenpas

Zin om met een kennis, buurman/vrouw of familielid te tennissen die geen lid is? Je kunt altijd iemand meenemen die (nog) geen lid is van de Doelen om een potje te tennissen.

Lees hier hoe je dat kunt doen. 

Gastenpas

Kalender

Weersverwachting

  dokman deurendesign schipper optiek dunlop logo 300 100 wit

Waar vind je CTV de Doelen?


Grotere kaart bekijken

Adres

Ons tennispark bevindt zich aan:

Goilberdingerstraat 41
4101 BN Culemborg
Tel Park: 0345-514218

Contact opnemen met iemand van CTV de Doelen?

Contact opnemen

Lid worden?

Ook zin om te tennissen bij CTV de Doelen?

Wacht niet langer en word lid van de mooiste tennisclub van Culemborg!

Nu lid worden!