Corona & competitie 2020

KNLTB heeft in reactie op de persconferentie gisteravond besloten de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen, zowel voor de jeugd als de senioren.

Ook wij respecteren het besluit van de overheid om sportwedstrijden niet meer toe te staan. Onze gezondheid staat voorop en we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.  

Brengt ons bij twee belangrijke zaken: Allereerst de kampioenen: Via deze weg, want huldigen zit er in deze tijden ook niet in, gefeliciteerd aan onze kampioenen van deze bijzondere competitie. Bij de senioren: Team Oscar, Team Fabienne, Team Yvonne en Team Duco, en team Ryan bij de jeugd: allen gefeliciteerd! Dit kampioenschap zal jullie altijd bijblijven!

En…----hier stond uitleg over onze interne laddercompetitie. Maar in de loop van de middag heeft de KNLTB haar regels aangescherpt en zijn ladderwedstrijden en toss op dit moment ook niet toegestaan. De ladderwedstrijden voor senioren moeten dus nog even wachten, maar inschrijven kan al wel.... En de jeugd kan al aan de slag met de geel en groen ladders die klaar staan. --

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem. Voor elk gewenste speelsoort staat een “ladder” klaar om je in te schrijven: singels, dubbels, mixen, jeugd en senioren, gele en groene ballen. Voor iedereen binnen onze club, ook als je geen competitie speelde. Hoe? In je club.app: Spelen-wedstrijden-Laddercompetitie.

Meer informatie over de ladder verderop op de website….

Heb je verder nog vragen, neem contact op met corona@ctvdedoelen.nl of bel Jeanette of Frans.