Najaar competitie 2020 Senioren

We gaan competitie spelen. Anders dan anders, het wordt wennen op allerlei vlakken maar hé, we kunnen spelen!

In grote lijnen komt het voor thuiswedstrijden erop neer dat we in de avondcompetities op de donderdag – en vrijdagavond op tijd gaan spelen. Er wordt in rondes van exact (geen minuut meer of minder) 1 uur gespeeld.

En op de zaterdag delen we de dagen zo in dat je of in de ochtend speelt (start 9:00) of juist in de middag (start 14:30). Per team heb je op donderdag, vrijdag en zaterdag continue twee banen ter beschikking. Eventuele uitlooptijd is daarbij gelijk de eigen borreltijd. Ook de zondag draait het om een goede indeling van tijd, verder wordt er zoals gebruikelijk gespeeld.

De competitie gaat begin september van start. We zullen jullie op tijd op de hoogte brengen van de dan geldende regelgeving door KNLTB en RIVM. De captainsavond is al gepland 3 september, 20.00 uur. Het is belangrijk dat alle captains hier bij aanwezig zijn.

Tijdens de KNLTB Competitie 2020 zal niet worden gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar van 2021. Alle teamrechten van de Voorjaarscompetitie 2020 blijven dus geldig voor de inschrijving van volgend jaar. Ook wordt er in het najaar niet gespeeld om promotie of degradatie voor het najaar van 2021.

Belangrijke links:
https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/knltb-competitie-2020/
https://www.tennis.nl/media/b5dhdui1/speeldata-knltb-competitie-regulier-2020.pdf
https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/