Corona Update 25 september

Onderstaand geldt met ingang van 25 september 2021:

Zonder de 1,5 meter regel

Het coronavirus is nog niet weg maar het gaat de goede kant op. Er zijn genoeg mensen gevaccineerd om de coronamaatregelen te versoepelen. Het kabinet heeft op de persconferentie aangekondigd dat de 1.5 meter regel vanaf zaterdag 25 september los gelaten kan worden. 

Nu de 1,5 meter regel is losgelaten, kunnen bij regen alle spelers schuilen onder de tent. (Let wel: de tent is open / buiten, dus niet lekker warm.)  Als het op de dag zelf regent, kun je de tegenstanders meteen opbellen dat ze bij uitloop later mogen komen. De captains, en bij twijfel de VCL's, kunnen de situatie en weersvooruitzichten ter plekke beoordelen en beslissen om de wedstrijd te staken of te verplaatsen naar een inhaaldag om te voorkomen dat spelers buiten in de regen wachten.
De verplichte wachttijd van 1 uur vervalt tijdens de KNLTB Competitie 2021.

 

Op de baan
  • Het advies blijft om vanuit huis een baan af te hangen, via de ClubApp of via de website. Het is behoorlijk druk met competite en training, dus dubbel reserveren hebben wij om die reden in de avonden (ma-di-woe-en do) liever niet. Eerlijk zullen we alles samen delen. Komt er niemand na je... dan kun je gelijk na het aflopen van je reservering weer opnieuw afhangen. 
  • Desinfectiegel hangt bij de ingang.
  • Alle eerdere regels ten aanzien van enkelspel, dubbelspel, draairichting etc zijn vervallen. 
Terras en afhaalloket

Een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Wij hebben momenteel geen kantine. De foodtruck is een afhaalloket. 

  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes aan de foodtruck en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Voor toegang tot de toiletten is ook geen coronatoegangsbewijs nodig.
  • Voor terras, en dus ons hele park geldt de verplichte sluitingstijd van 00.00 uur.